Man verhuist naar nieuwe woning en vindt achtergelaten hond in kelder: ‘Haar reactie zegt genoeg’ πŸ˜’πŸ’”

verwaarlozing 4

Man verhuist naar nieuwe woning en vindt achtergelaten hond in kelder. De reactie van de hond spreekt boekdelen. Dit is dus hoe de verwaarlozing van een dier eruit kan zien. Gelukkig kon deze prachtige hond gered worden!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze dierenarts onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.verwaarlozing 2

De verwaarlozing van dieren is een heel erg groot probleem. In het nieuws lijken namelijk steeds meer berichten te verschijnen van dieren die mishandeld worden.

Er zijn genoeg organisaties die zich voor de rechten van de dieren inzetten, maar zij hebben vaak niet de mankracht om hier ook echt wat aan te doen.

verwaarlozing hond 1


Toch moeten deze mensen zich vooral in blijven zetten voor de rechten van de dieren, want iedere hond die gered kan worden is toch weer mooi meegenomen.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een hond uit de kelder van een leegstaand huis gehaald wordt. Het huis was net verkocht en de nieuwe eigenaar schrok zich dan ook rot toen hij de kelder in ging.

verwaarlozing 3


Daar zat een pitbull al voor een onbepaalde tijd vast. Gelukkig ziet het dier er nog best goed uit en heeft de verwaarlozing nog niet helemaal zijn werk gedaan.

De hond zal naar een opvang gebracht worden en daar zal men hun best gaan doen om een mooi huis te gaan vinden voor dit dier.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Stray Rescue of St.Louis Official: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

advertentie

πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer