Man redt een baby gans en jaren later zijn de twee onafscheidelijk 😍❤️

vriendschap met een gans 5

Man redt een baby gans – Jaren later zijn de twee onafscheidelijk. Deze man heeft een vriendschap met een wel heel apart dier afgesloten. Dit kunnen natuurlijk maar heel erg weinig mensen zeggen.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze redding van de babygans onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’vriendschap met een gans

Het hebben van een vriendschap met mensen is heel erg belangrijk voor hoe iemand zich kan voelen. Soms kun je vriendschappen in onverwachte hoeken vinden op de momenten dat je het ook niet verwacht.

Je kunt niet alleen met andere mensen vriendschappen aangaan, want ook dieren kunnen zeker goede vrienden van je worden. Dit  geeft vaak toch nog wel een ander gevoel dan wanneer je goede vrienden met een persoon wordt.

Meer over het filmpje: In deze video is een man te zien die een vriendschap met een wel heel erg speciaal dier heeft.

vriendschap met een gans 2


Een aantal jaar geleden heeft hij namelijk het leven van een toen nog kleine gans gered. Hij besloot om de gans zelf op te voeden met als gevolg dat de twee nu beste vrienden zijn.

Wanneer hij in zijn boot gaat varen wordt hij dan ook gevolgd door zijn grote vriend en dit levert meer dan prachtige beelden op. Hij zorgt nu ook nog eens voor het kindje van zijn grote vriend in de hoop dat hij met hem ook zo’n goede band op zal gaan bouwen.

vriendschap met een gans 3


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TheDodo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer