Mysterieuze ´kwal´ spoelt aan in Zuid-Oost Azië: Mensen gaan het water in om het van dichtbij te bekijken 🤔😲

walvisjacht 7

Mysterieuze ´kwal´ spoelt aan in Zuid-Oost Azië – dan gaan mensen het water in en kijken van dichtbij. De walvisjacht laat heel erg veel slachtoffers achter en daar is deze video het bewijs van!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze mysterieuze kwal onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de merkwaardige beelden bekijken en delen met je vrienden.walvisjacht 5

Een land als japan staat erom bekend nog heel erg veel op walvissen te jagen. De walvisjacht wordt daar echt als iets cultureels gezien, maar de rest van de wereld is het hier zeker niet mee eens.

Er zijn dan ook veel organisaties die zich inzetten voor de walvis, maar zij kunnen natuurlijk maar moeilijk opboksen tegen zo’n grootmacht als Japan.

walvisjacht 6


Japan beweert zelf dat de walvissen gevangen worden voor onderzoek, maar wie op een Japanse markt kijkt zal veel walvissen aantreffen.


Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat er een gigantisch soort kwal aangespoeld is aan land. Na wat verder onderzoek blijkt het hier om een slachtoffer van de walvisjacht te gaan.

walvisjacht 7


Het beest is al een flinke tijd geleden overleden en is daarom dus ook bijna niet meer als walvis te herkennen.

Deze beelden zijn voor veel mensen dan ook weer het bewijs dat het echt niet goed gaat met de walvisjacht en dat dit dus zo snel mogelijk zou moeten stoppen.

Al kun je natuurlijk op basis van deze beelden niet zeggen dat dit beest ook echt door de jacht om het leven gekomen is.

 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Patasiwa Kumbang Amalatu: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer