Dove wandelaarster valt 200 meter van berg af en wanneer redders haar vinden is ze niet alleen 😢❤️

wandelen hond redding 2

Dove wandelaarster valt 200 meter van berg af, maar wanneer redders haar vinden is ze niet alleen. Tijdens het wandelen maakte ze een flinke val, waardoor ze gewond raakte en niet meer in staat was om terug te keren. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze dove wandelaarster onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.wandelen hond redding 3


Honden zijn erg leuke beesten, ze zijn super lief en het is erg fijn om met ze te wandelen. Maar naast het feit dat ze erg plezierige huisdieren zijn, kunnen ze ook worden gebruikt voor andere doeleinden.

Honden zijn erg wendbaar en hebben een goed reukvermogen, hierdoor zijn ze uiterst geschikt om dingen op te sporen. Of het gaat om een bepaalde soort drug of om een mens dat vermist is maakt niet uit.

Honden vinden bijna altijd wel hetgeen waar ze naar op zoek zijn. 

Meer over het filmpje: Deze video gaat over een speciale hond die een echte held bleek te zijn. De 21-jarige  Amelia Frezen is een dove vrouw.

wandelen hond redding


Ze houdt heel erg van wandelen, maar niet over een saai bospad, nee Amelia vindt het leuk om door de bergen heen te lopen en dit is niet zonder gevaar.

Laatst was ze aan het wandelen toen ze plots ruim 90 meter naar beneden viel en onder een laag sneeuw kwam te liggen. Om haar te zoeken kwam de heldhaftige hond Nan ook haar redden.

De hond nam haar mee naar de kustlijn, waar de vrouw haar Gps kon activeren en zo gevonden kon worden. Die hond verdient een lintje !

wandelen hond redding 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ABC news: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer