Vrouw ziet een natte hond dichtbij de rivier en ontdekt wat hij om zijn nek heeft 😢💔

water hond

Vrouw ziet een natte hond dichtbij de rivier bij het water zitten en ontdekt wat hij om zijn nek heeft en breekt van binnen. Het beest is helemaal alleen achtergelaten zonder eten maar dat is nog niet eens het ergste. 

Wij hebben de videobeelden van de hond bij het water onderaan geplaatst. Let wel op, het filmpje kan veel impact op je hebben.water hond 1

Mensen die dieren mishandelen moeten veel harder gestraft worden. Het moedwillig toetakelen van onschuldige dieren, ze opsluiten zonder water of voedsel kan niet hard genoeg aangepakt worden. Het is een teken van zwakte, want de dieren kunnen helemaal niks terug doen en moeten hun lot maar ondergaan. Wat denk jij hierover?

De straffen zijn nu nog niet gelijk aan het mishandelen van mensen, maar wat ons betreft moet dat veranderen. De levens van dieren zijn net zoveel waard als dat van ons mensen!

Als je dieren een warm hart toedraagt kun je deze video misschien beter niet kijken. Het is een video waar je haren recht omhoog zullen gaan staan. Een vrouw filmt een hond vanuit haar auto, wanneer ze uitstapt hoor je dat ze enorm aangeslagen is, en dat is zeker niet zonder reden.

Wanneer ze dichterbij het arme hondje komt zie je dat hij vastzit. Een persoon heeft een halsband met daaraan een steen om zijn nek gedaan, zodat het arme beestje geen kant op kan.

water hond 3


Hij zit daar maar alleen, zonder water, zonder voedsel, met helemaal niets. In een brandende zon te wachten op zijn dood, het is werkelijk niet te geloven. Gelukkig was daar de reddende engel op tijd om de hond te helpen. Vind je dit ook niet kunnen? Deel dit dan met jouw vrienden op Facebook of Pinterest en samen kunnen wij voor strengere straffen zorgen! De videobeelden zijn afkomstig van: Audra Petraskiene: bron | Afbeeldingen: bron | bron  

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Geplaatst door Audra Petraškienė op Vrijdag 1 juni 2018

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer