Groepje vissers staat oog in oog met gigantische witte haai: “Het lijkt wel een scène uit Jaws.” 😲😱

witte haai 1

Groepje vissers staat oog in oog met gigantische witte haai: “Het lijkt wel een scene uit Jaws!” Deze vissers komen oog in oog te staan met één van de sterkste dieren uit de oceaan, de witte haai! Dit kunnen maar heel erg weinig mensen zeggen.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van het groepje vissers die oog in oog staan met een gigantische witte haai onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’witte haai 2

De witte haai wordt natuurlijk niet voor niets ook wel eens bestempeld als de mensenhaai. Dit, omdat deze haai erom bekend staat zo nu en dan mensen aan te vallen.

Het zijn vaak surfers die de klos zijn, omdat zij door hun surfboard vaak op een prooi lijken. Toch is het zo dat wanneer je de cijfers bekijkt de haai relatief gezien zeer weinig mensen aanvalt.

witte haai 3


Er zijn namelijk heel veel andere dieren die dit veel vaker doen, maar toch staat de haai hier het meeste om bekend. Zou dit komen door de verschillende films die gemaakt zijn over moordlustige haaien?

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een aantal vissers midden op de oceaan een wel heel erg onverwachte verrassing krijgen. Wanneer ze een gigantische vis binnenhalen ligt er namelijk een witte haai op de loer.

witte haai 1


Deze haai deinst er zeker niet voor terug om zichzelf te laten zien en zo probeert hij zelfs de boot aan te vallen.

De vissers lijken er niet bang van te zijn, maar onder de indruk zijn ze zeker wel. Het is natuurlijk ook niet niks om zo’n gigantisch beest voor je te zien zwemmen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: 69News WFMZ-TV: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer