Hilarische beelden: Hij kan geen dag zonder yoga. Dat geldt ook voor zijn kleine chihuahua πŸ˜œπŸ˜‚

yoga docent worden 1

Hilarische beelden: Hij kan geen dag zonder yoga – Dat geldt ook voor zijn kleine chihuahua! Door deze veel te schattige hond zouden wij bijna zelf yoga docent worden. Op deze manier stelt yoga namelijk nooit teleur en er zit een vorm van humor in!

Tip: Wij hebben voor het gemak de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Een klein beetje scrollen en je zult hem zien. Let op, je kan heel erg hard gaan lachen.yoga docent worden

Veel mensen doen aan yoga, omdat ze hierdoor heerlijk tot rust kunnen komen. Het leven lijkt alsmaar drukker te worden en het nemen van een momentje voor jezelf is dan ook van essentieel belang. Yoga helpt mensen er dus bij om dit momentje voor zichzelf te kunnen nemen en wijΒ  gunnen mensen dit moment ook echt.

Honden feitje van de dag: Wist jij dat honden geen kleur kunnen zien? De ogen zijn wel in staat om tinten te zien, zoals bijvoorbeeld de kleuren geel of blauw.

Toch is het voor de yogadocent een manier waarop hij zijn geld verdiend en we vragen ons af of het dan nog steeds zo rustgevend is om te doen. Sommige mensen zouden daarom dus nooit yoga docent worden.

Het verhaal: De man in deze video houdt er heel erg van om aan yoga te doen en hij heeft iemand in zijn hobby meegenomen. De man doet namelijk samen met zijn geliefde hond aan yoga en hierdoor lijkt de man dus ook wel een beetje veranderd in docent en ook het hondje wil graag yoga docent worden.

yoga docent worden


Wij weten niet of yoga docent worden ook echt iets voor hem is, maar hij zou er in ieder geval wel goed in zijn. Als je namelijk kan leren om een hond aan yoga te laten doen dan moet dat bij ieder mensen toch ook wel lukken? Moest jij na het kijken ook lachen? Deel dan de beelden op Facebook of Pin ze op Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer