Man legt beelden vast van twee gigantische zeeleeuwen die een boot “stelen” als piraten 🤣😜

zeeleeuwen op boot 5

Het verhaal van twee zeeleeuwen die besloten om een boot over te nemen…

“Man legt beelden vast van twee gigantische zeeleeuwen die een boot “stelen”. Het is een erg grappige verschijning waarbij het net lijkt alsof deze zeeleeuwen een stelletje piraten zijn.”  

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de zeeleeuwen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.zeeleeuwen op boot 2a

© Q13 FOX

Waardevolle inleiding zeeleeuwen

Zeeleeuwen zijn zoogdieren, dit houdt in dat ze net als de mensen een skelet hebben. Het zijn warmbloedige dieren met een lichaamstemperatuur van ongeveer 37 graden.

Ook hebben zeeleeuwen longen en geen kieuwen, daarom moeten ze eens in de zoveel tijd boven water komen om lucht te happen.

Daarentegen kunnen zeeleeuwen wel een stuk langer onder water blijven dan de mens, verschillend per soort 15 minuten tot een half uur.

Er zijn 15 verschillende soorten zeeleeuwen, de meeste bekende soort is de Californische zeeleeuw.

zeeleeuwen op boot 1a

© Q13 FOX

Belangrijke inlichting verhaal

Dit is een hilarische video gemaakt door een man die een dagje ging varen met zijn bootje.

In de haven dreef namelijk een verlaten bootje, maar toen de man dichterbij kwam, bleek het helemaal niet zo verlaten te zijn.

De boot was namelijk overgenomen door twee zeeleeuwen. Het gewicht van de zeeleeuwen zorgt ervoor dat het bootje bijna achterover klapt.

Ze liggen daar lekker te genieten van het weer. Het is een super leuke video waar zeker een lach op je gezicht van zal ontstaan.

zeeleeuwen op boot 3a

© Q13 FOX

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de zeeleeuwen zijn afkomstig van | Q13 FOX: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron | bron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer