Man neemt zieke hondje elke dag mee naar zijn favoriete meer om de pijn te verzachten 😢❤️

zieke hond 2

Man neemt zieke hond mee naar zijn favoriete meer om zijn pijn te verzachten. Het baasje heeft er alles voor over om de pijn van zijn beste vriend te verlichten en dat wordt wereldwijd gewaardeerd.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze man en zijn zieke hond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’zieke hond 1a

Je hoort mensen wel een zeggen: “Een hond is een mens zijn beste vriend”. En dat is helemaal waar, de loyaliteit, intelligentie, toewijding en genegenheid van de hond zijn ongelooflijk dankbaar.

Het is zo heerlijk om samen met je hond lekker door het park te lopen. En alle liefde die je aan je hond geeft, krijg je in een tienvoud terug. Het is daarom erg moeilijk als je te maken krijgt met een zieke hond.

Hij krijgt steeds minder energie om een stukje te lopen en je ziet hem iedere dag harder achteruit gaan. Het is verschrikkelijk. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we het zielige, maar toch mooie verhaal over een man en zijn beste vriend, zijn hond. De man heeft de hond jaren geleden geadopteerd uit het asiel.

zieke hond 3


Maar de gezondheid van de hond is de laatste jaren flink achteruit gegaan. De zieke hond lijdt onder andere aan artritis, waardoor hij enorme last van zijn pootjes heeft.

Om die pijn te verlichten neemt zijn baasje hem vaak mee naar het strand om samen te gaan zwemmen. In het water heeft de hond veel minder pijn en dat is natuurlijk mooi. Het is erg inspirerend om te zien dat de man zoveel voor zijn hond over heeft.

zieke hond 2


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Hope For Paws – MeggaNewsChannel: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer