Baasje ligt in coma en als zijn hondje het ziekenhuisbed nadert beginnen tranen te vloeien 😢❤️

ziekenhuisbed afscheid 1

Baasje ligt in coma. Als hondje het ziekenhuisbed nadert beginnen tranen te vloeien. Het baasje van deze hond zal helaas nooit meer thuiskomen, maar gelukkig kunnen ze elkaar toch nog een keertje zien.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit baasje dat in coma ligt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de emotionele beelden met zijn hondje bekijken en delen met je vrienden.ziekenhuisbed afscheid 1

Wanneer je in een ziekenhuisbed ligt dan heb je soms wel wat behoefte aan wat bezoek. Het leven in een ziekenhuis kan namelijk heel erg saai en eenzaam zijn.

Zeker wanneer je voor een zeer lange periode aan je bed vast zit. Een beetje afleiding en wat entertainment kun je dan vaak ook wel gebruiken.

ziekenhuisbed afscheid 3


Dit is vaak alleen wel zo als je weer een beetje aan de betere hand. Ben je nog heel erg ziek dan heb je natuurlijk liever dat iedereen je lekker met rust laat.

Meer over het filmpje: In deze video is de laatste ontmoeting tussen een hond en zijn baasje te zien. De man ligt helaas in zijn ziekenhuisbed en dit bed zal hij ook niet meer levend gaan verlaten.

ziekenhuisbed afscheid 2


De hond is dan ook naar het ziekenhuis gebracht om afscheid van hem te nemen. Het zijn dan ook heel erg emotionele beelden en het is volkomen begrijpelijk als je het hierbij niet droog weet te houden.

Het is namelijk ook duidelijk te zien dat de hond zeker emotioneel geraakt is door hetgeen zijn baasje overkomen is.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

advertentie


💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer