Kinderen redden leven van hondje – Na goede zorg ziet de hond er prachtig uit 😍❤️

zorg hond

Kinderen redden leven hondje. Na goede zorg ziet het hondje er nu prachtig uit. Door de juiste mensen in te schakelen hebben deze kinderen het leven deze geweldige hond weten te redden.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze prachtige redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’zorg hond 3

Iedereen verdient het om de zorg te krijgen die ze nodig hebben. Nederland is het land met één van de beste zorgstelsel van de wereld, maar toch ook is er hier behoorlijk wat om over te klagen.

Niet alleen mensen krijgen hier relatief gezien goede zorg, want ook voor dieren is het in ons kikkerlandje heel erg goed geregeld.

Dieren krijgen over het algemeen de hulp die ze nodig hebben, al zijn er natuurlijk altijd gevallen waarin dit niet gebeurt. Het is nu zaak om ook deze gevallen zo goed als uit te kunnen sluiten.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een aantal kinderen het leven van een hondje weten te redden door de juiste mensen in te schakelen.

zorg hond


Hope for paws is een organisatie die zich in wil zetten voor honden die niet goed behandeld zijn door hun baasjes. Dit is dan ook de organisatie die het leven van deze hond heeft weten te redden door de juiste zorg te verlenen.

Het is prachtig om te zien dat je het leven van zo’n hulpeloos hondje kan redden door de juiste mensen in te schakelen die bereidt zijn om tijd in het dier te steken.

zorg hond 1a


Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Hope For Paws – Official Rescue Channel: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer