Dit hondje wordt alleen aangetroffen en is bang voor alles: Dan ziet een vrouw de buik van de hond 😢❤️

zwangerschap bij honden 1

Dit hondje wordt alleen aangetroffen en is bang voor alles: Dan ziet een vrouw de buik van de hond… Een zwangerschap bij honden kan heel erg rare dingen bij het beest veroorzaken, maar hier kunnen ze altijd wel weer overheen komen!

Wil jij de beelden van zwangerschap bij honden gelijk zien? Scroll dan naar onder, want daar hebben wij de videobeelden bijgevoegd.zwangerschap bij honden 3

Een zwangerschap bij honden is net zo zwaar voor de hond als dat een zwangerschap voor mensen is. Het is dan dus ook helemaal niet raar dat een hond zich wat anders gaat gedragen wanneer zij zwanger is. Je doet er dan dus ook goed aan om je hond een beetje met rust te laten en niet te veel van haar te vragen.

Doe je dit namelijk wel dan heb je de kans dat je jouw hond heel erg ongelukkig maakt en dit wil je natuurlijk niet. Toch moet je de hond wel goed in de gaten houden, want als er iets fout dreigt te gaan dan moet je wel in de buurt zijn om in te kunnen grijpen of op tijd zijn om het dier naar de dierenarts te brengen.

Hondenfeitje: Wist je dat een hond tot wel 5 keer beter kan horen dan mensen? Nu begrijp je ook waarom een hond soms naar de deur rent. Ze hebben voorbijgangers al veel eerder door dan mensen.

Meer over het verhaal van April de hond: De hond in deze video werd gevonden als zeer bange hond en ze wilde het liefst zo ver mogelijk bij mensen uit de buurt blijven. Door middel van het geven van knuffels is het de mensen toch gelukt om van deze hond een heel erg aanhankelijke hond te maken.

zwangerschap bij honden 4


Dat een zwangerschap bij honden dus veel invloed heeft op een hond wordt door deze video ook wel duidelijk, want de hond is na de bevalling ineens heel erg anders in haar gedrag. Het zijn dus niet alleen mensen die door een zwangerschap veranderen. Zal het aan de hormonen liggen? Vond jij de beelden ook interessant, deel ze dan op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: The Dodo: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Dieren Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer