Dappere man duikt het water in om verdrinkende beer te redden van de dood 😲😱

zwemmen dappere man 3

Dappere man duikt het water in om verdrinkende beer te redden van de dood. Niet alle dieren kunnen zwemmen, maar gelukkig staan er soms helden op om het leven van een verdrinkend dier te kunnen redden!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze dappere man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.zwemmen dappere man 2

Niet alle dieren zijn in staat om te zwemmen en veel dieren blijven dan ook ver van het water verwijderd. Toch komen ze soms in het water terecht en dan moeten ze zichzelf nog maar eens zien te redden.

Dit gaat ze zeker niet altijd goed af en daarom komen er best wat dieren te overlijden door verdrinking. Vaak gaan ze niet voor hun plezier het water in en zo zit er dus vaak ook wel een achterliggende gedachte achter.

zwemmen dappere man


Zo kunnen ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar eten,omdat dit aan land niet of maar heel erg schaars te vinden is.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een gigantische beer in de problemen komt wanneer hij te diep het water in gaat.

zwemmen dappere man 3


De beer staat op het punt om te verdrinken, maar gelukkig is er en echte held in de buurt die direct het water inspringt. Door naar het dier toe te zwemmen en hem aan zijn armen mee te nemen, lukt het hem om het leven van deze gigantische beer te redden.

Met gevaar voor eigen leven is dat deze man gelukt en daar kun je toch alleen maar heel erg veel respect voor hebben.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Real Thing TV: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |Β bron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

advertentie

πŸ’‘ Meer van Dieren SpectrumΒ πŸ’‘
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "OkΓ©" te drukken gaat u akkoord. OkΓ© Lees meer