Meisje doet net alsof ze gewond is om bang zwerfhondje te kunnen redden 😢❤️

zwerfhonden 6

Meisje doet net alsof ze gewond is om zwerfhond te kunnen redden. Op deze slimme manier kun je het leven van zwerfhonden proberen te redden! Dit heeft ze toch maar mooi voor elkaar weten te krijgen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze redding onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Laat na afloop weten wat jij van dit filmpje vindt.zwerfhonden 4

In veel landen op de wereld is er een heel erg groot probleem met zwerfhonden. Er is simpelweg niet genoeg geld aanwezig om deze honden van de straten af te houden.

Vooral in de grote steden zijn er veel honden op straat te vinden, omdat daar op de straten ook het meeste eten te vinden is. Deze honden belanden op straat, omdat hun eigenaren ze niet meer konden verzorgen.

zwerfhonden 1


Ook krijgen de honden op straat natuurlijk puppy’s, waardoor het probleem alsmaar groter en groter lijkt te worden.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Amanda ergens een zwerfhond gespot heeft, maar deze zwerfhond vertrouwt niet zomaar iedereen die hem wil redden.

zwerfhonden 3


Amanda moet dan ook met een slim idee komen om de hond te kunnen redden. Ze probeert de hond naar haar toe te lokken door net te doen of ze gewond is geraakt.

Dit plan blijkt ook te werken en zo is het Amanda dus gelukt om de hond van de straat te krijgen. Op deze manier kunnen er misschien nog veel meer zwerfhonden gered worden, al moet daar natuurlijk wel genoeg geld voor beschikbaar zijn.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Winkgo: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

advertentie

💡 Meer van Dieren Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Dierenspectrum gebruikt cookies om jouw ervaring op onze website te optimaliseren. Door op "Oké" te drukken gaat u akkoord. Oké Lees meer